Новорічно-різдвяні фантазії

З 01 по 15 грудня 2021 у закладах загальної середньої освіти Бочечківської сільської ради проходить огляд-конкурс на краще новорічне оформлення навчальних кабінетів (класних кімнат) «Новорічно-різдвяні фантазії».

        Огляд-конкурс проводиться з метою розвитку творчої активності та заохочення прояву творчої фантазії у  дітей та учнівської молоді; виявлення кращих креативних зразків святкового оформлення  навчальних кабінетів (класних кімнат); створення відповідного позитивно-святкового настрою дітей, учнівської молоді  та педагогічних працівників в період новорічних та різдвяних свят.

        Участь в огляді-конкурсі можуть брати вихованці дошкільних груп, учнівські та педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти, вихованці гуртків закладу позашкільної освіти, батьківська громадськість.

        Загальне керівництво проведення огляду-конкурсу здійснює відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради, організаційне забезпечення здійснює Центр дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради.

Нагородження переможців відбудеться 17 грудня 2021,  під час проведення святкового заходу «Казкова вечірка на Святого Миколая».