Країна щасливих дітей

Під такою чудовою назвою пройшло дзвінке, яскраве дійство з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Бочечківській громаді.

Відкриття свята «Літо стартує» розпочалося з привітань та теплих слів.  На свято до дітей завітав заступник сільського голови з питань виконавчих органів ради Олександр КИРІЙ, начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради, які привітали учасників з Міжнародним Днем захисту дітей, побажали їм гарного літнього відпочинку та запевнили, що у Бочечківській громаді питання освіти, питання захисту дітей завжди в полі зору місцевої влади.

А потім розпочалося веселе, цікаве та різнобарвне дитяче свято! У програмі були розваги для дітей усіх вікових категорій – від дошкільнят до найстарших учнів. Кожен міг знайти заняття до душі, на будь-який смак.

Тут була і шоу-програма «Барви дитинства», підготовлена керівниками гуртків Центру дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради, де юні вокалісти та танцівнки дарували свою майстерність глядачам.

Для участі у запальному флешмобі «Діти-квіти!», який підготувала керівник гуртка ЦДЮТ Юлія Хильченко, зібралися усі учасники заходу.

         На конкурсно-ігровому майданчику «Хай щастю дитини не буде кінця» дітлахи залюбки змагалися у вправності та знайомилися з цікавими  іграми. 

Спортивний майданчик «Спорт для всіх. Зіграймо разом» (Завгородній В.М., П’ятницький С.Г.) об’єднав любителів футболу, шахів та шашок, настільного тенісу. А спортивні естафети зміцнювали командний дух та виявили швидких та завзятих.

У містечку майстрів «Роби, як я» (керівник гуртка ЦДЮТ Ірина Зимовець, учитель  Людмила Хованова) діти виготовляли сонячні емблеми літа, презентували  дитячі  роботи умільців декоративно-вжиткового мистецтва.

Юні художники розкривали свій хист  на майданчику «Чарівний пензлик», а потім демонстрували свої роботи учасникам свята.

Особливу увагу дітей та дорослих привертала робота фотозони «Ми всі з дитинства золотого», де кожен бажаючий міг зробити селфі на пам’ять про свято, а дорослі ще й на мить повернутися  у своє щасливе дитинство…

Ажіотаж та схвальні оплески учасниками викликало дефіле «Веселка-Fashion», під час якого юні моделі демонстрували зразки  колекцій літнього одягу на всі випадки життя.

А закінчилося свято запальними танцями на  літній дискотеці «Драйвове літо!».

Для дітей дошкільної групи працювала спортивно-розважальна платформа «BABY-DREAM», з піснями й танцями, спортивними розвагами та веселими конкурсами на свіжому повітрі.

Учні Козацького НВК взяли активну участь у фоточеленджі «Щасливі діти у громаді», розмістивши дитячі фото у соціальних мережах.

Слова подяки хочу висловити організаторам та виконавцям свята «Країна щасливих дітей». Це і керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості, директори Козацького НВК Кліндухова В.М., Бочечківського НВК Внучкова Г.М., Духанівського НВК Козакова Н.В.,  педагогічні колективи навчальних закладів Бочечківської сільської ради. Усі дорослі доклали максимум зусиль, працювали злагоджено та професійно,  щоб свято було яскравим, драйвовим, з безліччю позитивних емоцій!

 Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, учні Бочечківського навчально-виховного комплексу, Козацького навчально-виховного комплексу, Духанівського навчально-виховного комплексу ще довго із задоволенням згадуватимуть  справжні хвилинки щастя, яке подарував їм перший день літа!