Рішення про створення комунального закладу позашкільної освіти Бочечківської сільської ради «Центр дитячої та юнацької творчості»

БОЧЕЧКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
ПЕРША СЕСІЯ

РІШЕННЯ

02.12.2020

с. Бочечки

Про створення  комунального закладу позашкільної освіти Бочечківської сільської ради «Центр дитячої та юнацької творчості»

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 року №433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних закладів і Положення про позашкільний навчальний заклад», ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення прав громадян на здобуття позашкільної освіти,  сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Створити комунальний заклад позашкільної освіти Бочечківської сільської  ради «Центр дитячої та юнацької творчості».

2. Затвердити Статут комунального закладу позашкільної освіти Бочечківської сільської  ради «Центр дитячої та юнацької творчості» та штатну кількість посад, що додаються.

3. Контроль за виконанням рішення  покласти на постійну комісію сільської ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я,  та соціального захисту громадян (Распутько О.Ю.)

Сільський голова 

Віктор БОРОШНЄВ