Герої сучасності серед нас

З метою виховання в дітей та учнівської молоді любові до Батьківщини, готовності до захисту її честі, гідності, суверенітету, шанобливого ставлення до героїчного минулого і сьогодення було проведено обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «Герої сучасності – серед нас».

До участі в конференції долучилося 85 юних краєзнавців закладів освіти області, які проводять системну пошукову роботу щодо вивчення героїчного поступу наших земляків, героїв сучасності у військовому протистоянні на Сході країни, про героїв АТО, ООС, які віддали своє життя за свободу й незалежність України. Також учасники конференції презентували матеріали про своїх земляків –  людей різних професій: лікарів, волонтерів, журналістів, дії, вчинки, професійна діяльність яких є прикладом для наслідування.

 Евеліна СОКОЛОВСЬКА, учениця Козацького навчально-виховного комплексу,   стала учасницею  обласної краєзнавчої конференції учнівської  молоді «Герої сучасності – серед нас» та презентувала проєкт «Дмитро Русанов – людина, яка змінює світ»(керівник Ольга СОКОЛОВСЬКА).

             Златослава ЗИМОВЕЦЬ, учениця Бочечківського навчально-виховного комплексу, вихованка Центру дитячої та юнацької творчості  Бочечківської сільської ради захищала  проєкт «Наш земляк – учасник ООС» (керівник Світлана МОГИЛА), у якому висвітлила  життєвий та бойовий шлях Романа Яценка. уродженця села Бочечки. Юна учасниця стала лауреатом обласної краєзнавчої конференції учнівської  молоді «Герої сучасності – серед нас» та нагороджена  грамотою Комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.
         Центр дитячої та юнацької творчості вітає ЗИМОВЕЦЬ Златославу та бажає нових  краєзнавчих відкриттів!